Политика | Вознесенск, 19 Декабря, 2018

Семінар-навчання щодо умов призначення субсидій у Вознесенську

Свежие новости: Семінар-навчання щодо умов призначення субсидій у Вознесенську

За ініціативи міського голови у приміщенні Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради проведено семінар-навчання «Призначення субсидій мешканцям домогосподарств, члени родин яких мешкають за кордоном». На семінар було запрошено завідуючи міських бібліотек та соціальних  працівників КУ «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська». Зі вступним словом виступила начальник Управління Шишляннікова Ірина Анатоліївна, яка проінформувала присутніх щодо загальної ситуації в місті з надання житлових субсидій.

Про це повідомляє Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради.

Навчання проводила заступник начальника Управління-начальник відділу соціальних виплат та компенсацій Клименко Наталя Сергіївна. Наталя Сергіївна роз’яснила, яку роботу повинні проводити соціальні працівники та працівники бібліотек з мешканцями міста. Зокрема вони мають спілкуватися з членами родин, які мешкають за кордоном та надавати консультації щодо переліку документів, які необхідно надати до Управління соціального захисту населення щоб підтвердити легальну працю, навчання, відрядження, лікування. Лише після того, як ці документи надійдуть до заявників та будуть переведені на українську мову - мешканці домогосподарств, члени родин яких мешкають за кордоном зможуть подати документи на отримання субсидії.

Наталя Сергіївна також розповіла про зміни в законодавстві щодо призначення житлових субсидій та відповіла на запитання присутніх.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты