Политика | Южноукраинск, 4 Мая, 2018

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Свежие новости: Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акту - рішення Южноукраїнської  міської ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів та затвердження Положень про місцеві податки і збори на 2019 рік», яким пропонується встановити ставки місцевих податків і зборів та  затвердити Положення про місцеві податки і збори на 2019 рік.

Про це повідомляється на офіційному сайті м. Южноукраїнськ.

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є Податковий кодекс України,  закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020», затверджена Указом Президента України від 12.01.2015 № 5/2015, (далі - Стратегія) якою передбачено в рамках чотирьох векторів руху реалізацію 62 реформ та програм розвитку держави, зокрема, п.п.6 п.3. Стратегії передбачена реалізація податкової реформи, метою якої - є побудова податкової системи, яка є простою, економічно справедливою, з мінімальними затратами часу на розрахунок і сплату податків.

Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу 04.05.2018 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці  для дорослих, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 

З проектом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар  Цвіточний 9,  тел. 5-57-78, 2-11-24.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня його оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел. 5-57-78, 2-11-24 факс 5-62-00.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты