Политика | Николаев, 4 Мая, 2018

В ОДА обговорили стан підготовки області до туристичного сезону

Свежие новости: В ОДА обговорили стан підготовки області до туристичного сезону

 

У четвер, 3 травня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Євгена Шевченка відбулась нарада щодо підготовки до туристичного сезону за участі представників Очаківського та Березанського районів, Чорноморської та Коблівської ОТГ, спеціалістів профільного управління ОДА та фахівців державних установ Миколаївської області.

Учасники наради обговорили питання організації безпеки туристів і відпочиваючих протягом літнього оздоровчо-туристичного сезону, забезпечення пожежної та техногенної безпеки, дотримання закладами відпочинку та оздоровлення, торгівлі і громадського харчування чинного законодавства України щодо санітарного та епідемічного благополуччя тощо.

За результатами наради керівникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування було доручено вжити заходів щодо:

 1.     затвердження відповідно до вимог чинного законодавства України паспортів пляжів, в тому числі і дитячих;

2.   недопущення реалізації продуктів харчування домашнього виготовлення не в установлених місцях на території зон відпочинку;

3.   контролю проведення робіт підпорядкованими підприємствами водопостачання щодо періодичного лабораторного контролю питної води на базі незалежних акредитованих лабораторій;

4.     недопущення виникнення та ліквідацію існуючих несанкціонованих сміттєзвалищ в межах територій та землевідводу;

5.     підготовки полігонів твердих побутових відходів;

6.     організації протипожежних заходів та забезпечення громадської безпеки для туристів та відпочиваючих;

7.    забезпечення ремонту доріг загального користування та облаштування необхідної кількості паркувальних майданчиків для стоянки приватного автотранспорту в зонах відпочинку області;

8.   укладання власниками баз відпочинку договорів на централізоване водопостачання та водовідведення, вивезення та очистку стоків на очисних спорудах каналізації, вивезення та захоронення твердих і рідких побутових відходів.


Євген Шевченко окремо наголосив на важливості недопущення будь-яких порушень заходів безпеки та санітарних норм.

«Облдержамдіністрація буде дуже жорстко реагувати. На керівниках лежить особиста відповідальність за дотримання безпеки життя та здоров’я відпочиваючих», - сказав заступник голови ОДА.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты