Политика | 20 Августа, 2022

Попереду важливий для України тиждень, але ми маємо бути готові до російських провокацій, – Зеленський

Свежие новости: Попереду важливий для України тиждень, але ми маємо бути готові до російських провокацій, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський розказав, що Україна активно готується до нового, дуже важливого для країни тижня. Але важливо бути готовими до провокацій зі сторони росії.

Про це йде мова у його традиційному відеозверненні.

- Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави. Попереду – день нашого прапора і день нашої незалежності. Попереду – вшанування ветеранів війни за свободу України та Кримська платформа – цього року справді особлива. Цього року буквально в повітрі Криму відчувається, що окупація там тимчасова, а Україна повернеться, - сказав Зеленський.

При цьому він акцентував увагу на тому, що ми маємо бути свідомі того, що цього тижня «росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке».

- Такий у нас ворог. Але і в будь-який інший тиждень за ці півроку Росія робила те саме постійно – гидке й жорстоке. Ми всі маємо бути достатньо міцними, щоб протистояти будь-яким ворожим провокаціям – стільки, скільки потрібно, щоб змусити окупантів відповісти за всі їхні удари і за терор – за Харків і Донбас, за «Азовсталь» і Миколаїв, за фільтраційні табори, за Бучу, Ірпінь за всі міста… Ми всі маємо бути достатньо міцними, щоб вистояти та пройти весь шлях до української перемоги, - додав Президент.

Також Володимир Зеленський нагадав, що сьогодні вночі відбудеться бій українського боксера Олександра Усика.

- Тримаємося разом! Допомагаємо одне одному! Відновлюємо зруйноване! Боремось за всіх наших людей. І вболіваємо за тих, хто представляє Україну, сьогодні – обов’язково за Усика, наш хлопець! - резюмував Президент України.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты