Политика | Вознесенск, 20 Августа, 2022

Окупанти могли цілити у Південноукраїнську АЕС, коли вдарили по Вознесенську, — «Енергоатом»

Свежие новости: Окупанти могли цілити у Південноукраїнську АЕС, коли вдарили по Вознесенську, — «Енергоатом»

В «Енергоатомі» вважають, що російські війська могли цілити у Південноукраїнську АЕС, коли вдарили по місту Вознесенськ Миколаївської області — воно розташовується поблизу станції.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби «Енергоатому».

Оператор українських АЕС заявляє, що сам факт обстрілу зони спостереження Південноукраїнської АЕС є черговим цинічним актом ядерного тероризму Росії.

— Адже на місці виявлено уламки ворожої ракети, яка влучила в будинок. І не виключено, що ця ракета була спрямована саме в бік ПАЕС, яку російські військові намагалися захопити ще на початку березня, — зазначає «Енергоатом».

У компанії нагадили, що саме у Вознесенському районі Миколаївщини Служба безпеки України затримала трьох російських військових, які входили до угруповання, що брало участь у спробах захоплення Південноукраїнської АЕС.

Окупанти ховалися у покинутих будівлях поблизу райцентру. За даними СБУ, у складі мінометних розрахунків окупанти здійснювали обстріли регіону, у тому числі місць компактного проживання мирних мешканців.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты