Общество | Снигиревка, 7 Июня, 2023

Поліція посилено патрулюватиме Снігурівську громаду, щоб зберегти майно в підтоплених будинках

Свежие новости: Поліція посилено патрулюватиме Снігурівську громаду, щоб зберегти майно в підтоплених будинках

Працівникам поліції доручили посилити патрулювання населених пунктів, які потрапили у зону підтоплення в Снігурівській громаді.

Таке рішення було прийняте на засіданні Баштанської районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, розповів голова Снігурівської військової адміністрації Іван Кухта.

Це робиться з міркувань безпеки та з метою збереження майна громадян, помешкання яких постраждали внаслідок підвищення рівня води.

Також Іван Кухта  звернувся до мешканців Василівського та Павлівського округів з проханням слідкувати за ситуацією та за бажанням виїжджати із зони можливого підтоплення до більш безпечних місць.

Водночас він повідомив, що евакуюватися з Нововасилівського округу через ситуацію з підвищенням рівня води в районі мосту наразі неможливо. Тому людей, домівки яких підтопило, розміщують у безпечних зонах в межах старостинського округу.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты