Общество | Вознесенск, 4 Июня, 2021

Приймальне відділення КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» готове до роботи

Свежие новости: Приймальне відділення КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» готове до роботи

У Вознесенську на Миколаївщині приймальне відділення КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» готове до роботи після реконструкції в рамках проєкту «Emergency» за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Акт виконаних на об'єкті робіт вже підписано. Колектив в очікуванні декларації ДАБІ.

3 червня заклад відвідав заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Ігор Кузьмін. Спілкуючись з колективом він підкреслив, що завдяки цілеспрямованості та бажанню головного лікаря Володимира Красьохи, КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» першою відкриває естафету приймання пацієнтів у сучасному, комфортному відділенні.

«Ми вже сміливо говоримо про те, що приймальне відділення Вознесенської багатопрофільної лікарні відкривається офіційно першим в області . У нас в чотирьох закладах завершено будівельно-монтажні роботи. Вознесенська лікарня серед них. Це дуже приємно. Активною була позиція і міської ради, і головного лікаря. Той, хто вклав свою душу у «Велике Будівництво», той отримав кращий результат», - зазначив під час відвідування об'єкту заступник голови облдержадміністрації.

Проєкт реалізовувався з жовтня минулого року.

За цей час у Вознесенській багатопрофільній лікарні створено сучасне приймальне відділення невідкладних станів з пожежною сигналізацією, відеоспостереженням, обладнанням, меблями, лабораторією, діагностичними кабінетами, реанімацією.

На цьому Володимир Красьоха не зупиняється. Крім повного комплекту медичного персоналу, передбаченого штатним розписом приймального відділення, в планах очільника закладу розміщення тут реанімаційної бригади для пацієнтів з інсультами.

«Я хочу тут зробити реанімацію – 2 для інсультних хворих. У нас перший поверх і приймальне відділення продовжується неврологічним відділенням в кінці якого розташований наш комп'ютерний томограф. І це все я хочу об'єднати», - ділиться своїми планами Володимир Красьоха.

Для удосконалення лікувально-діагностичного процесу на першому поверсі вже розміщено цифровий, сучасний рентген-апарат. Під устаткування повністю облаштували приміщення. Тут здійснено рентген-захист, встановлено систему вентиляції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости