Происшествия | 9 Июля, 2024

Поліція перевіряє інформацію про можливе отруєння води, яку привезли до «Охматдиту»

Свежие новости: Поліція перевіряє інформацію про можливе отруєння води, яку привезли до «Охматдиту»

У Києві невідомі принесли отруєну воду до "Охмадиту", пацієнти якого постраждали від ракетного удару. Всі, хто мав контакт з водою, отримали хімічне отруєння.

Про це розповіла волонтерка Катерина Терехова.

«Сьогодні дуже багато людей із Києва привезли дуже багато води в “Охматдит”… Підійшли поліціянти. Ми сказали, що лишаємо їм воду, і продовжили збиратися. Вже за хвилину поліціянти покликали нас і сказали: “А що це у вас за вода?” Ви зараз можете бачити моє обличчя. Воно червоне. У нас усіх хімічне отруєння» - розповіла вона.

За словами Терехової, вода зберігалась на столику, де нею могли скористатись всі охочі, як волонтери, так і поліціянти. Дехто вмивався цією водою, а один із поліціянтів встиг її випити. Пізніше волонтери знайшли й інші такі ж пляшки.

В поліції Києва заявили, що перевіряють інформацію щодо можливого отруєння питної води на місці ліквідації наслідків ворожого обстрілу. До медичних працівників звернень від громадян та поліцейських щодо можливого отруєння водою не надходило.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты