Криминал | Николаев, 18 Декабря, 2022

Суд відправив ексдепутата Єнтіна під нічний домашній арешт у справі про розкрадання благодійних бочок з водою

Свежие новости: Суд відправив ексдепутата Єнтіна під нічний домашній арешт у справі про розкрадання благодійних бочок з водою

Колишній депутат Миколаївської міської ради та власник компанії з постачання бутельованої води під брендом «H2O» Владислав Єнтін перебуває під нічним домашнім арештом, оскільки є підозрюваним по справі щодо розкрадання бочок для зберігання води вартістю приблизно 800 тисяч гривень.

Про результати судового засідання з обрання міри запобіжного заходу для Владислава Єнтина у Facebookповідомив співробітник КП «Миколаївська обласна варта», громадський активіст Дмитро Рябченко.

«Шедевральний Центральний найжорсткіший суд виніс найнелюдяніший запобіжний захід - нічний домашній арешт без жодної застави, хоча б мізерної. Хоча з тими статтями мала б бути нехила сума застави і явно не нічне обмеження. Чекаємо, що після війни усе виправиться, хоча, може, Владислав покаявся та усвідомив», - написав співробітник муніципальної служби охорони правопорядку.

За даними  від джерел в органах прокуратури слідство підозрює Владислава Єнтіна у привласнення 31 ємностей для зберігання питної води об’ємом 5 тисяч літрів та 12 по 1 тисячі літрів. Дані бочки були отримані від благодійної організації для допомоги мешканцям Миколаєва. Їх вартість оцінена у 800 тисяч гривень. Провадження ведеться за статтями «Шахрайство в особливо великих розмірах» (частина 4 статті 190 ККУ) та «Використання гуманітарної допомоги у значному розмірі з метою отримання прибутку під час воєнного стану» (стаття 201-2 ККУ).

Владислава Єнтіна підозрюють зокрема в тому, що він встановив ці бочки у кіосках компанії з постачання води під брендом «H2O», яка отримувала за це прибуток.

Виходячи із повідомлень у соціальних мережах, сам Владислав Єнтін вважає себе невинним.

«Це чергове випробування за добро та благодійсність. І з Божою допомогою треба його перетерпіти», - написав Владислав Єнтін.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости