Общество | Вознесенск, 2 Сентября, 2024

Поліцейські розшукали двох неповнолітніх мешканок Вознесенська

Свежие новости: Поліцейські розшукали двох неповнолітніх мешканок Вознесенська

Поліцейські розшукали двох неповнолітніх мешканок Вознесенська – Вікторію Ліптугу та Аліну Кухарську, які зникли у четверг ввечері, 29 серпня.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Повідомлення про зникнення двох подруг 16 років надійшло до чергової частини Вознесенського районного управління поліції ввечері 30 серпня від їхніх батьків. Зі слів заявниць, дівчата ще за добу до звернення, ввечері 29 серпня, пішли з дому в місті Вознесенську та не повернулись, де вони можуть перебувати ніхто не знав.

На розшук зниклих одразу був задіяний увесь особовий склад райуправління поліції.

"У результаті низки проведених оперативно-розшукових заходів співробітники райуправління поліції за допомоги київських колег встановили, що дівчата всі ці дні перебували у Києві та не бажали повертатись додому. Поліцейським втікачки розповіли, що вирішили розпочати «нове життя» у столиці та шукали роботу", – повідомили у поліції.

З дівчатами правоохоронці провели профілактичні бесіди, зосередивши увагу на негативних наслідках, до яких може призвести така поведінка.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты