Криминал | Новая Одесса, 6 Июня, 2019

Поліцейські Нової Одеси вилучили у місцевого мешканця незареєстровану снайперську гвинтівку та боєприпаси

Свежие новости: Поліцейські Нової Одеси вилучили у місцевого мешканця незареєстровану снайперську гвинтівку та боєприпаси

У ході операції «Зброя та вибухівка» співробітники Новоодеського відділу поліції отримали оперативну інформацію щодо можливого зберігання зброї та боєприпасів 58-річним чоловіком, на підставі якої із залученням кінолога зі службовим собакою провели санкціонований обшук за місцем його мешкання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

В результаті слідчих дій поліцейські виявили та вилучили близько півсотні набоїв до автоматичної зброї калібру 5,45 та 7,62 мм, а також снайперську нарізну гвинтівку зразка 1941 року, яку власник зберігав незаконно, заховавши за шафу в одній з кімнат свого приватного  домоволодіння. А на запитання правоохоронців про її походження повідомив, що знайшов на пустирі, відреставрував та залишив, так би мовити, для себе.

Вилучені зброя та боєприпаси направлені на експертизу.

Слідчими Новоодеського відділу поліції розслідуються матеріали кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», що карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Досудове слідство триває. За результатами проведених експертиз вирішуватиметься питання щодо прийняття подальших процесуальних рішень, зокрема повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты