Экономика | Николаев, 1 Февраля, 2018

Перші 7 млн. грн. від митного експерименту у 2018 році буде спрямовано на ремонт доріг області

Свежие новости: Перші 7 млн. грн. від митного експерименту у 2018 році буде спрямовано на ремонт доріг області Перші 7 млн. грн. від митного експерименту у 2018 році буде спрямовано на ремонт доріг області

Шановні мешканці Миколаївської області, ми раді проінформувати, що завдяки ефективній роботі Миколаївської митниці ДФС у січні 2018 року до бюджету спрямовано більше 302 млн. грн. митних платежів, тим самим, перевиконано заплановані Міністерством фінансів України показники більше ніж на 13 млн. гривень. При цьому, слід зазначити що завдання Міністерства збільшено на 15 відс. від початково доведених.

Про це повідомив виконуючий обов'язки начальника Головного управління ДФС у Миколаївській області Роман Кріль.

За його словами, успішна робота митниці дозволить у лютому 2018 року перерахувати до бюджету Миколаївщини близько 7 млн. грн. (50% від суми перевиконання), які відразу можна буде використати на ремонт та реконструкцію автошляхів регіону.

Роман Кріль запевнив, що такого показника вдалося досягти завдяки ефективній роботі підрозділу по боротьбі з контрабандою, коригування митної вартості підрозділами адміністування митних платежів, збільшення обсягів імпорту, а також генерування платежів нових суб’єктів зовнішьоекономічної діяльності та офіційних імпортерів з багаторічним досвідом, які вирішили вести господарську діяльність на території Миколаївської області.

«Це свідчить про покращення інвестиційного клімату на Миколаївщині, що сприяє економічному розвитку регіону, створенню нових робочих місць, а також удосконаленню дорожньої інфраструктури області», - переконаний Роман Кріль.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости