Экономика | Баштанка, 1 Февраля, 2018

На Баштанщині відкрили нові об’єкти, виконані за рахунок інфраструктурної субвенції

Свежие новости: На Баштанщині відкрили нові об’єкти, виконані за рахунок інфраструктурної субвенції На Баштанщині відкрили нові об’єкти, виконані за рахунок інфраструктурної субвенції

У вівторок, 30 січня, керівництво Баштанського району відвідало  ЗДО «Дивограй» в с.Новоєгорівка з  приводу завершення у дитсадку робіт по заміні та утепленні стелі на суму 512 тис.грн за рахунок інфраструктурної субвенції.

Повідомляє прес-служба Миколаївської обласної державної адміністрації.

Покрівля потребувала заміни вже давно, адже попередня була зруйнована часом, під впливом опадів та кліматичних змін, температури повітря. Завдяки об’єднанню територіальних громад, в центрі села встановлено дитячі ігрові майданчики, лавочки для відпочинку та пісочниця . У 2018 році робота по упорядкуванню  майданчика буде продовжена.

Також очільники району здійснили візит до Новоєгорівської ЗОШ, де відбулось відкриття ще одного об’єкта ‒ кабінету математики ЗОШ.

Новоєгорівська громада виграла два проекти «Сучасний кабінет математики у сільській школі»  на суму 49,384 тис. грн та «Поточний ремонт кабінету математики в Новоєгорівській школі» –  42,547 тис. грн.  Реалізація проекту дала можливість створити належні умови для навчання дітей та покращити життя на території Новоєгорівського старостинського округу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости