Криминал | Николаев, 29 Августа, 2022

Пара з Миколаєва здавали інформацію окупантам про позиції ЗСУ

Свежие новости: Пара з Миколаєва здавали інформацію окупантам про позиції ЗСУ

У Миколаєві судитимуть двох місцевих жителів, які здавали позиції ЗСУ ворогові для коригування ракетних ударів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області у понеділок, 29 серпня.

«До суду направлено обвинувальні акти щодо двох мешканців міста Миколаєва – 53-річних чоловіків та жінок, за фактом поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів по території України та розташування ЗСУ, по можливості їх ідентифікації, вчинене в умовах військового положення, з метою надання такої інформації державі, яка здійснює збройну агресію проти України, а також виправдовування такої агресії (ч.3 ст. 114-2 та ч.3 ст. 436-2 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що обвинувачені, будучи прихильниками «російського світу» та сповідуючи ідеї проросійської спрямованості, з метою надання допомоги окупантам у веденні агресивної війни проти України, систематично збирали та передавали через Telegram інформацію про місцезнаходження та переміщення Збройних Сил України в обласному центрі, а також наслідки обстрілів.

Зловмисники перебувають під вартою.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты