Общество | 8 Марта, 2018

ПАМ`ЯТАЄМО, НЕ ЗАБУДЕМО, НЕ ПРОБАЧИМО

Свежие новости: ПАМ`ЯТАЄМО, НЕ ЗАБУДЕМО, НЕ ПРОБАЧИМО

06.03.2018 року в районі промислової зони Авдіївки загинув уродженець Полтави 20-річний Десантник, стрілець-снайпер Владислав Козченко 1997 р.н., снайпер 1-ї десантно-штурмового взводу 2-ї десантно-штурмової роти однієї з військових частин. 

В 2016 році Владислав, будучи курсантом Клубу юних десантників «Гвардія» м. Полтави, успішно здавши заліки військової та

десантної підготовки, як і його побратими по клубу, виявив бажання служити в ЗСУ України за контрактом в одній із Десантних бригад. 

Керівництво КЮД «Гвардія», кадети та курсанти клубу, інструктори клубу, ветерани десантники, побратими десантники учасники АТО, глибоко сумують і висловлюють співчуття рідним та близьким Владислава. 

«Героїчна загибель військовослужбовця під час захисту виконання обов’язків по захисту територіальної цілісності не залишиться для ворога безкарною, пам’ять про його подвиг житиме вічно», — зокрема, говориться у повідомленні Полтавського ОВК

Десантники не вмирають, вони йдуть до неба.

Український воїн Владислав Козченко

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости