Происшествия | Вознесенск, 6 Сентября, 2019

Оперативна інформація щодо пожежі в неексплуатованому приміщенні колишнього м’ясокомбінату

Свежие новости: Оперативна інформація щодо пожежі в неексплуатованому приміщенні колишнього м’ясокомбінату

6 вересня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо пожежі в неексплуатованому приміщенні колишнього м’ясокомбінату, повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вознесенської міської ради.

 

Станом на сьогодні вогнеборцями 12 державної пожежно-рятувальної частини ліквідовано значну кількість осередків тління утеплювача будівлі. Але на об’єкті ще залишилися місця, до тушіння яких пожежники зможуть дістатися тільки після руйнування будівлі. Наразі роботу рятувальників також ускладнює велика кількість задимлення та порушення несучих властивостей споруди.

На комісії також був присутній представник власника об’єкту, якому поставлена задача невідкладно приступати до руйнування та розбирання ураженої частини будівлі. У зв’язку з його тривалою бездіяльністю відповідні матеріали передано до правоохоронних органів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты