Происшествия | 2 Января, 2024

Зеленський назвав кількість загиблих та поранених внаслідок сьогоднішньої масованої атаки

Свежие новости: Зеленський назвав кількість загиблих та поранених внаслідок сьогоднішньої масованої атаки

У результаті чергового російського удару по Україні наразі відомо про чотирьох загиблих та 92 поранених.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Наразі триває ліквідація наслідків чергового російського удару. Залучено всі необхідні служби. Понад 500 рятувальників ДСНС України, комунальні служби, енергетики, поліцейські. Київ та область, Харків. Наразі відомо про 92 поранених. Усім надається допомога. На жаль, чотири людини загинули. Мої співчуття рідним та близьким», - зазначив глава держави.

Зеленський нагадав, що з 31 грудня окупанти застосували вже близько 170 «шахедів» та десятки ракет різних типів. Абсолютна більшість із них була направлена ​​по цивільних об'єктах.

«Я дякую усім партнерам, які допомагають у зміцненні нашого повітряного щита. І очевидно, це допомагає рятувати сотні життів щодня та щоночі, які були б забрані російським терором, якби не "петріоти" та інші захисні системи», - зазначив Зеленський.

За його словами, цього року Україна продовжить роботу з усіма у світі, «хто цінує життя, щоб додатково зміцнити наш повітряний щит та притягнути Росію до відповідальності за скоєне».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты