Происшествия | Николаев, 23 Ноября, 2016

Олексій Савченко зустрівся з представниками малого та середнього бізнесу

Свежие новости: Олексій Савченко зустрівся з представниками малого та середнього бізнесу

Сьогодні, 22 листопада  голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко зустрівся з представниками малого та середнього бізнесу. 

Олексій Савченко попросив надати йому конкретні факти зловживань, а також розробити нові дієві рекомендації для депутатів різних рівнів, органів місцевої влади, що стосуватимуться підтримки відкритого бізнесу. 

Очільник області порадив учасникам засідання не зволікати з пропозиціями і зауважив, що Рада підприємців при ОДА та підтримка з боку губернатора є своєрідним ресурсом для вирішення проблем підтримки підприємництва на загальнонаціональному рівні – в Кабінеті Міністрів та Верховній Раді. 

«Давайте з урахуванням потреб нашої області будемо звертатись до керівництва ДФС у Києві, до одинадцяти народних депутатів від Миколаївщини з тими відпрацьованими вами рекомендаціями, які можна в подальшому представити у Верховній Раді. Зокрема і про врегулювання податкових навантажень на підприємства малого та середнього бізнесу. Рада підприємців при Миколаївській ОДА має і здатна вирішувати проблеми на національному рівні», - зауважив Олексій Савченко

Савченко наголосив, що готовий підтримувати представників малого та середнього бізнесу Миколаївщини, які чесно сплачують податки і відкрито працюють на благо громади. 

 

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты