Происшествия | Николаев, 24 Ноября, 2016

Олексій Савченко підтримає найкращі молодіжні ініціативи

Свежие новости: Олексій Савченко підтримає найкращі молодіжні ініціативи

У середу, 23 листопада, команда губернатора зустрілась з представниками молодіжних організацій Миколаївської області. 

Варто зазначити, що на сьогодні в Миколаївський області налічується понад 500 молодіжних громадських організацій. Всі їх зусилля та проекти, які вони реалізовують можна об’єднати навколо однієї мети – задля входження Миколаївської області до п’ятірки найкращих регіонів країни. 

Молодіжні активісти розповіли, які саме напрямки роботи їх цікавлять та пообіцяли визначитися з декількома основними проектами, які згодом представлять команді Олексія Савченка. 

Присутня на зустрічі Вікторія Романенко зазначила, що протягом багатьох років у Миколаївській області діє фестиваль «Студреспубліка», яка може об’єднати студентів різних університетів з усієї країни. 

Представник іншої молодіжної організації Анна Ганжул зауважила, що є багато інших цікавих та актуальних проектів, які можна реалізувати найближчим часом. 

В свою чергу, радник голови Миколаївської ОДА з гуманітарних питань Ганна Орєхова  назвала основні критерії відбору таких проектів: 

«Перший і основний критерій полягає в тому, щоб проект був спрямований на Миколаївську область в цілому, а не виокремлював окремі міста чи райони. Другий момент – проект має бути цілісним, тобто включати механізм його реалізації від «А» до «Я». По-третє, він повинен бути розрахований на широку аудиторію, залучити різні вікові категорії. Четвертий критерій – проект має бути соціально-орієнтованим. По-п’яте, проект не повинен мати комерційної основи. Звісно, прибутковість має бути, але спрямовувати її потрібно або на забезпечення існування проекту, або на благодійність. Шостий критерій – проект повинна реалізувати команда однодумців, певна ініціативна група. Сьомий – проект не має бути одноденним, він повинен  стати циклічним, декілька заходів мають реалізовуватись час від часу».  

Учасники зустрічі вирішили, що наступного тижня відбудеться більш детальне обговорення декількох перспективних проектів від активної молоді.

Як нещодавно зазначив Олексій Савченко на зустрічі в аграрному університеті, підтримка та сприяння реалізації молоді саме у Миколаївській області є одним з пріоритетних напрямків роботи облдержадміністрації. 

 

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты