Политика | 24 Октября, 2022

Окупанти завербували в свої ряди більшість в’язнів з херсонської виправної колонії

Свежие новости: Окупанти завербували в свої ряди більшість в’язнів з херсонської виправної колонії

Російські окупаційні війська для поповнення поточних втрат продовжують активно вербувати ув’язнених як на території росії, так і на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Так, з виправної колонії №90 в місті Херсон після так званих бесід з представниками фсб було звільнено більшість злочинців.

рф продовжує підготовку частини мобілізованих на загальновійськових полігонах та в підрозділах підготовки фахівців. Противник має суттєві проблеми через некомплект офіцерських та сержантських посад інструкторсько-викладацького складу навчальних частин. Це спричинено загибеллю більшості таких спеціалістів під час бойових дій, а також через надмірну кількість мобілізованих. Непоодинокими є випадки призначення на подібні посади осіб рядового складу, які щойно підписали контракт та мають хоч якийсь бойовий досвід.

Командування російських окупаційних військ намагається підняти рівень морально-психологічного стану військовослужбовців за рахунок відрядження до бойових підрозділів в Україну служителів російської православної церкви з Самарської області. Але більшість з них відмовляються від поїздок в район ведення бойових дій у зв’язку з небезпекою та відсутністю засобів захисту.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости