Политика | Николаев, 21 Августа, 2022

Окупанти захопили околиці Благодатного

Свежие новости: Окупанти захопили околиці Благодатного

Закріплення окупантів на околицях села Благодатне на Миколаївському напрямі не є критичним для наших сил. Не дає переваги російським військам.

"Там бої продовжуються. Вони (окупанти - ред.) намагаються остаточно закріпитися на південній околиці села. Але казати, що там погіршення ситуації на сьогодні не стоїть. Так, вони мають частковий успіх, але вони іноді мають його та на інших напрямках, бачимо". особливо це Донецькою", - пояснює Жданов.

Військовий експерт наголошує, що це погано, але не критично для нас.

"Тому якщо зможуть (українські війська – ред.) відбити росіян із цього села, то зроблять це, а якщо ні – значить бої продовжуватимуться. Тобто, ця ситуація поки що не дає противнику переваги", – наголошує Жданов.

За його словами, на цьому напрямі ситуація більш-менш контрольована.

"Так, (окупанти - ред.) мають частковий успіх, єдине, що ми не можемо сказати з яких саме причин їм вдалося просунутися вперед. Можливо, ситуація вирівняється до кінця доби і завтра ми почуємо вже зворотну ситуацію, а можливо ще буде продовжуватися так, як є", - додає Жданов.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости