Общество | Вознесенск, 1 Декабря, 2017

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади на керівника комунального закладу «Бібліотечна мережа м.Вознесенська»

Свежие новости: Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади на керівника комунального закладу «Бібліотечна мережа м.Вознесенська»

Відповідно до ст. 211-215 Закону України «Про культуру» Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

- директор комунального закладу «Бібліотечна мережа м.Вознесенська»:

умови праці /переглянути/

відомості про матеріально-технічну базу закладу /переглянути/

фінансова звітність /переглянути/

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст), стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особа, яка бере участь у конкурсі з 01.12.2017 року подає такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; /переглянути зразок/

- автобіографія, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу ( у тому числі на виборчих посадах), контактний номер телефону та адресу телефонної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси до Відділу культури та спорту Вознесенської міської ради до 30.12.2017 року.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Строк проведення конкурсу з 01.12.2017. по 01.02.2018.

Строк прийому документів з 01.12.2017. по 30.12.2017.

Початок формування конкурсної комісії 20.12.2017.

Документи приймаються за адресою:

м. Вознесенськ, пл. Центральна,1 каб. №20

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

e-mail: [email protected] 

Довідки за телефонами: 32013, 43516.

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты