Общество | Снигиревка, 17 Июня, 2023

На Снігурівщині вода майже повністю впала до рівня, який був до підриву Каховської ГЕС

Свежие новости: На Снігурівщині вода майже повністю впала до рівня, який був до підриву Каховської ГЕС

Станом на ранок 17 червня рівень води в річці Інгулець знизився на 4 м 49 см. Залишається близько півтора метри, щоб вода повернулася до того рівня, який був до моменту підриву Каховської ГЕС.

Про це повідомив начальник Снігурівської МВА Іван Кухта.

Наразі вода відійшла від 371 будинку із 375, які зазнали підтоплення. Служби проводять обстеження всіх мостів та під'їздів до них для можливого відновлення та поточного ремонту.

В громаді досі є абоненти, яких ще не підключили до електромережі. Фахівці філії «Миколаївобленерго» ще проводять ремонтні роботи пошкодженого обладнання.

По Снігурівці забезпечено підвіз води. Працюють бювети, де люди можуть придбати питну очищену воду. Продовжує роботу мобільний пральний комплекс, послугами якого вже скористалися до 200 осіб. Продовжується доставка води, продуктів харчування, речей першої необхідності в постраждалі населені пункти.

Також розпочались роботи з буріння першої свердловини в місті Снігурівка.

«Всього плануємо збільшити кількість нових свердловин щонайменше до 6, щоб в майбутньому покращити стан водопостачання та якість води», - пише Іван Кухта.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости