Политика | Еланец, 24 Декабря, 2019

Об’єднання в Єланецьку селищну ОТГ: громадські слухання мають провести наступного року

Свежие новости: Об’єднання в Єланецьку селищну ОТГ: громадські слухання мають провести наступного року Об’єднання в Єланецьку селищну ОТГ: громадські слухання мають провести наступного року

На Єланеччині з 3 січня 2020 року мають оприлюднити графік громадських слухань щодо добровільного об’єднання територіальних громад. Пропонують об’єднати громади сільских рад, крім Водяно-Лориньскої та Возсіятської, з Єланцем.

Нагадаємо, що у Миколаївській ОДА вважають за необхідне створити на Єланеччині одну ОТГ, крім Калинівської, яка вже існує.

Як зазначається на сайті селищної ради, перше засідання спільної робочої групи відбулося 12 грудня. Пропонується об’єднати: села Братолюбівка, Велідарівка, селища Єланець, село Велика Солона, села Великосербулівка, Нововолодимирівка, Григорівка Великосербулівської сільської ради, села Малоукраїнка, Дружелюбівка, села Нововасилівка, Іванівка, Федоро-Михайлівка, Ольгопіль, Ясногородка, Крутоярка, Гражданка, Новоявленка, Михайлівка, Півні, Бугорок  у Єланецьку селищну об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селищі Єланець.

Згідно з розпорядженням селищного голови Про громадське обговорення проекту рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад, воно має відбутися протягом 60 днів.

«Пропозиції та зауваження у письмовій формі приймаються до початку проведення громадських слухань за адресою: смт.Єланець, вул.Паркова, 20 або на електронну адресу [email protected]  із зазначенням прізвища ім’я по-батькові та адреси реєстрації особи, яка їх подає; для юридичних осіб — із значенням найменування та їх місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються. Відповідальний за проведення громадських слухань та за організацію розгляду пропозицій – Хібеба Наталя Петрівна», — йдеться на сайті селищної ради.

Источник

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости