Криминал | 12 Декабря, 2023

Навальний на фоні заяв про бойкот путіну зник з російської колонії

Свежие новости: Навальний на фоні заяв про бойкот путіну зник з російської колонії

Ув'язненого російського опозиціонера Олексія Навального вивезли з колонії і його місце перебування невідоме.

Про це повідомила прессекретарка російського опозиціонера Олексія Навального Кіра Ярмиш.

Працівники виправної колонії №6 у селищі Мелехово Володимирської області рф, де раніше перебував політик, заявили, що він у них «більше не значиться».

«Щойно до адвоката вийшли з ВК-6 Мелехово і сказали, що ув'язнений Навальний у них більше не значиться. Куди його перевели, говорити відмовляються», - пише Ярмиш.

Пізніше вона додала, що у виправній колонії особливого режиму №7 Володимирської області рф адвокату російського опозиціонера теж заявили, що й там Навального немає.

Нещодавно до Навального в колонію відмовлялися пускати адвоката, і тепер немає відомостей про те, що з ним відбувається. Його соратники не могли зв’язатися з Навальним протягом останніх шести днів.

Білий дім заявив, що «глибоко стурбований» ситуацією зі зникненням Навльного, передає BBC.

Сподвижники Навального очікували, що його переведуть у СІЗО суворішого режиму після продовження терміну ув’язнення. Кажуть, його зникнення пов'язане з нещодавніми оголошеннями про вибори.

Як відомо, «Фонд боротьби з корупцією» Олексія Навального оголосив про запуск кампанії «Росія без путіна» і закликав росіян використати час до виборів для агітації проти диктатора.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты