Политика | 6 Ноября, 2023

Нардеп Гончаренко заявив про наміри Зеленського піти на вибори у березні наступного року

Свежие новости: Нардеп Гончаренко заявив про наміри Зеленського піти на вибори у березні наступного року

Народний депутат Олексій Гончаренко розповів, що Володимир Зеленський ухвалив рішення щодо проведення президентських виборів 31 березня 2024 року.

Про це він розповів в ефірі телеканалу "Еспресо"

"За моєю інформацією, Володимир Зеленський ухвалив рішення провести президентські вибори наступного року. Він дав доручення Офісу президента готуватися до виборів, які планують провести 31 березня 2024 року. Це начебто конституційний термін - остання неділя березня. Пояснити таке рішення суспільству вони збираються тим , що це нібито вимога західних партнерів. Зокрема тим, що якщо не провести ці вибори, то Зеленський втрачає легітимність. Особливо на тлі того, що Путін у березні планує провести вибори", - повідомив Гончаренко.

За словами нардепа, західні партнери не вимагають від України проведення виборів під час війни.

"Хочу одразу запевнити, що західні партнери жодних виборів від нас не вимагають. Немає жодних публічних чи не публічних вимог. Це ніяк не пов'язано з нашими партнерами. Це виключно політичні завдання, які ставить перед собою Офіс президента. Йдеться виключно про президентські вибори. Оскільки парламентські прямо заборонені Конституцією України", - наголосив він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты