Политика | Николаев, 13 Сентября, 2022

Кім розповів, що окупанти готуються тікати з Херсонської області

Свежие новости: Кім розповів, що окупанти готуються тікати з Херсонської області

У Херсонському напрямку ситуація на фронті контрольована: ЗСУ одночасно відбивають атаки і поступово просуваються вперед, а от у окупантів почалася паніка — вони готуються до втечі.

Про це у відеопроекті « Бабеля » «Та.За.Шо» сказав голова Миколаївської ОВ Віталій Кім.

За його словами, і раніше настрій у загарбників на південному фронті був «не дуже» - на тлі того, що ЗСУ активно палили склади та взяли під контроль переправи та мости. А зараз ще каталізатором став успішний контрнаступ у Харківській області.

- Правдами та неправдами вони намагаються втекти. Кількість військових правому березі збільшується, лівому - зменшується. Вони всі хочуть бути правому березі. У цивільних машинах перевозять БК, запасаються соляркою та велосипедами, щоб можна було втекти. Це загальна картина на фронті. Вони розуміють, що російське командування та телевізор їм бреше, вони бачили, як це було на Харківщині. І вони готуються — або велосипедом, або пішки, або машиною, прораховують, як вони особисто зможуть втекти, - розповів Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты