Политика | Баштанка, 7 Августа, 2018

Нардеп Андрій Вадатурський і губернатор Олексій Савченко проінспектували будівництво басейну в Баштанці

Свежие новости: Нардеп Андрій Вадатурський і губернатор Олексій Савченко проінспектували будівництво басейну в Баштанці

У понеділок, 6 серпня, з робочим візитом на будівництво плавального басейну в Баштанку завітали голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко та народний депутат України Андрій Вадатурський.

Разом із виконувачем функцій та повноважень голови Баштанської райдержадміністрації Олександром Славінським, міським головою Іваном Рубським, першим заступником міського голови Володимиром Драгуновським, начальником відділу ЖКГ Олександром Годіним поважні гості  заслухали начальника дільниці будівництва Ларису Василюк.

За її словами,  сьогодні  будівництво басейну в Баштанці (загальною вартістю 64 млн грн) йде згідно плану,  виконуються роботи щодо монтажу технічного поверху, де розмістять обладнання,  необхідне для функціонування басейну.

Вже виконано закладку труб та кабелів для встановлення освітлення,  триває бетонування переливних ємностей для фільтрації та циркуляції води в басейні, проводиться заливка підпірних стін, щоб вирівняти зону навколо басейну. На цьому тижні встановлюватимуться плити перекриття підвального приміщення, що допоможе виконати монтаж обладнання всередині нього.

Нагадуємо, завдяки децентралізації Баштанська ОТГ, яка є однією з найбільших громад в Миколаївській області, матиме єдиний в своєму роді спортивний об’єкт півдня України. Тож сподіваємось, що будівництво першої черги  закінчиться згідно плану – до 23 серпня цього року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты