Общество | Вознесенск, 28 Июля, 2017

НАЦІОНАЛЬНА БЕЗКОШТОВНА ГАРЯЧА ЛІНІЯ З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА КОНСУЛЬТУВАННЯ МІГРАНТІВ

Свежие новости: НАЦІОНАЛЬНА БЕЗКОШТОВНА ГАРЯЧА ЛІНІЯ З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА КОНСУЛЬТУВАННЯ МІГРАНТІВ

527 та 0 800 505 501 – номери телефону Національної безкоштовної гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів, спеціалісти якої надають консультації іноземцям, які перебувають в Україні та українцям, які планують поїхати за кордон, або повернулися в Україну з-за кордону.

Консультації надаються безкоштовно та конфіденційно!

527.org.ua – електронні консультації
527 – безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів в Україні
0-800-505-501 – безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні
Графік роботи гарячої лінії: пн-пт з 10:00 до 21:00, сб з 10:00 до 18:00*
Для громадян, які перебувають на території Респібліки Польща! Щоб отримати консультацію – телефонуйте 0048 22 490 20 44
Лінія працює з 2006 року на базі громадської організації ТМЖК «Відродження нації» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні.
* Будь ласка, зверніть увагу, що сигнал “не відповідають” означає, що всі оператори зайняті. Якщо Ви отримуєте такий сигнал під час дзвінка, будь ласка, перенаберіть номер. 

З чого почати планування подорожі за кордон?

Незалежно від мети – туризм, навчання, працевлаштування або поїздка до близької людини, яка мешкає в іншій країні, – ми починаємо не з пакування валізи, а зі збору необхідної інформації. Саме для надання такої інформації і був створений сайт 527.org.ua.
527 та 0 800 505 501 – це номери телефону Національної безкоштовної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів, спеціалісти якої надають консультації українцям, які планують поїхати за кордон, або повернулися в Україну з-за кордону та іноземцям, які перебувають в Україні. Усі консультації надаються безкоштовно та конфіденційно. Людині, яка збирається за кордон подорожувати, працювати або навчатися, ніщо не може замінити доступу до надійної інформації. Будь-яке рішення слід приймати на основі адекватної інформації, щоб мінімізувати можливий ризик, пов’язаний з перебуванням далеко від рідних та близьких, у незнайомому оточенні, де діють інші правові й культурні практики.
Гаряча лінія допомагає зрозуміти, що чекає на вас за межами України, та усвідомити можливі наслідки незаконного в’їзду та перебування в іноземних країнах. Подорож за кордон завжди несе в собі несподіванки – ми намагаємося зробити так, щоб ці несподіванки не завдали вам шкоди.
Національна безкоштовна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів працює за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні на базі громадської організації Тернопільський міський жіночий клуб «Відродження нації». Вона розпочала свою роботу в серпні 2006 року за номером 0 800 505 501 в рамках роботи Центру консультування мігрантів, створеного в 2005 році. З травня 2007 року діє короткий номер мобільного телефону 527, який є безкоштовним для абонентів усіх мобільних операторів в Україні.

           Загальна інформація

З чого почати планування подорожі за кордон? Незалежно від мети – туризм, навчання, працевлаштування або поїздка до близької людини, яка мешкає в іншій країні, – ми починаємо не з пакування валізи, а зі збору необхідної інформації. Саме для надання такої інформації і був створений сайт 527.org.ua.

527 та 0 800 505 501 – це номери телефону Національної безкоштовної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів, спеціалісти якої надають консультації українцям, які планують поїхати за кордон, або повернулися в Україну з-за кордону та іноземцям, які перебувають в Україні. Усі консультації надаються безкоштовно та конфіденційно. Людині, яка збирається за кордон подорожувати, працювати або навчатися, ніщо не може замінити доступу до надійної інформації. Будь-яке рішення слід приймати на основі адекватної інформації, щоб мінімізувати можливий ризик, пов’язаний з перебуванням далеко від рідних та близьких, у незнайомому оточенні, де діють інші правові й культурні практики.

Гаряча лінія допомагає зрозуміти, що чекає на вас за межами України, та усвідомити можливі наслідки незаконного в’їзду та перебування в іноземних країнах. Подорож за кордон завжди несе в собі несподіванки – ми намагаємося зробити так, щоб ці несподіванки не завдали вам шкоди.

Національна безкоштовна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів працює за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні на базі громадської організації Тернопільський міський жіночий клуб «Відродження нації». Вона розпочала свою роботу в серпні 2006 року за номером 0 800 505 501 в рамках роботи Центру консультування мігрантів, створеного в 2005 році. З травня 2007 року діє короткий номер мобільного телефону 527, який є безкоштовним для абонентів усіх мобільних операторів в Україні.

                                           ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МОЖНА ОТРИМАТИ?

  • Законні шляхи міграції, включаючи трудову міграцію, туризм, навчання, возз’єднання родини та постійне проживання;
  • Інформацію про проблему торгівлі людьми та шляхи убезпечення себе від потрапляння в неї;
  • Ризики нелегальної міграції;
  • Візові процедури та умови отримання віз;
  • Контакти консульських установ, громадських організацій, що допомагають мігрантам в Україні та за кордоном, асоціацій української діаспори за кордоном;
  • Підстави для отримання отримання статусу біженця;
  • Державні програми міграції;
  • Консультування іноземних громадян, які перебувають в Україні

                                 Для кого ця Гаряча лінія?

  • для громадян України, які планують поїхати за кордон з метою працевлаштування, навчання, туризму, постійного проживання або подорожі до близької людини тощо;
  • для громадян України, які повернулися з-за кордону і потребують допомоги;
  • для осіб, які прибули на територію України з метою працевлаштування чи постійного проживання;
  • для іноземних громадян, які тимчасово перебувають в Україні або проїжджають транзитом через її територію

За період з 2006 по 2016 роки за консультаціями на гарячу лінію звернулись 205 567 осіб.

Подорожуйте безпечно!

Запущено оновлений веб-сайт Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів www.527.org.ua .

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости