Общество | Южноукраинск, 28 Июля, 2017

Южноукраїнськ. У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг забезпечено роботу пункту гарячого харчування

Свежие новости: Южноукраїнськ. У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг забезпечено роботу пункту гарячого харчування

Одним із необхідних суспільних завдань і частиною міської соціальної політики є також надання допомоги особам без визначеного місця проживання та особам, які опинилися в складній життєвій ситуації. Зазначені особи повинні відчувати турботу суспільства, у тому числі через отримання допомоги та послуг у вирішенні нагальних питань їх подальшої долі. А саме – у працевлаштуванні, лікуванні, юридичних, соціальних та інших  видах послуг, таких як безкоштовна санітарна обробка, гаряче харчування тощо.

Тому дуже важливо не відвертатися від їхніх проблем, а цілком підтримувати і допомагати, - 20 гривень, які ми легко витрачаємо на ранкову каву, для багатьох людей - ціна виживання, адже на цю суму можна купити хліб і молоко або пачку крупи. Те, що є дрібницею для нас, для незаможних людей похилого віку стає великою цінністю. А від нас потрібно зовсім небагато - бути трішки добрішим, допомагати і підтримувати таких людей і знати, що комусь завдяки нашій підтримці стало трохи легше жити. Це просто - і це дуже важливо.

У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» відповідно до рішення Южноукраїнської міської ради від 25.12.12 № 780 забезпечено роботу пункту гарячого харчування. Гарячим харчуванням забезпечуються особи, які перебувають у складних життєвих обставинах, та особи без постійного місця проживання і роду занять, які залишились без коштів на існування, але не більше 6 місяців на рік.

З початку року за гарячими обідами звернулись та отримали 39 осіб. Обіди повноцінні та смачні. Всі отримувачі дуже вдячні за таку допомогу.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости