Общество | Николаев, 16 Декабря, 2020

На трасі Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв триває установка датчиків WIM-системи

Свежие новости: На трасі Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв триває установка датчиків WIM-системи

На оновленій трасі Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв у районі Капустино продовжуються роботи зі встановлення елементів системи моніторингу WIM «зважування у русі».

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

Сьогодні на об’єкті підрядник встановлює та підключає багатовимірювальні датчики зважування та температури. 

Вмонтування цих датчиків у покриття дозволить фіксувати загальну масу транспортного засобу, визначати його габарити, кількість осей та коліс, а також вимірювати швидкість руху.

Разом з начальником Служби автодоріг перевірили якість робіт та відповідність усім нормативам та вимогам на об’єкті закордонні експерти.

«Система контролю продумана так, щоб унеможливити об’їзд вагового контролю по смузі зустрічного руху чи узбіччям. Усі транспортні дані порушників одразу ж фіксуватимуться системою та разом з фото та відео-доказами направлятимуться до автоматизованої бази обробки даних. Також повністю відсутній людський фактор впливу на роботу системи Weigh in motion», - запевнив очільник Служби автодоріг Владислав Невеселий. 

Нагадаємо, що усього на Миколаївщині буде влаштовано 5 «розумних» WIM-систем. Першочергово на оновлених шляхах Великого Будівництва, а також основних маршрутах області. 

Інтелектуальна система зважування у русі збиратиме комплексну інформацію про транспортні засоби, які рухаються автомобільними дорогами. WІM дозволить захистити оновлені траси від перевантаженого транспорту та запобігти неправильній експлуатації доріг.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты