Криминал | 5 Июля, 2023

НАБУ провело обшуки у нардепки від «Слуги народу», її помічника затримали за хабарництво

Свежие новости: НАБУ провело обшуки у нардепки від «Слуги народу», її помічника затримали за хабарництво

НАБУ затримало нардепку від «Слуги Народу» Людмилу Марченко та її помічницю.

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

За попередньою інформацією, Марченко затримана при отриманні хабара у $3 тисячі будинку в Тернополі. Її помічниця за гроші надавала дозволи на виїзд військовозобов'язаних за кордон через систему “Шлях”.

Також стало відомо, що затримана Марченко вагітна і має народжувати за два тижні. У її офісі наразі проводять обшуки.

В НАБУ повідомили, що перевіряється імовірна причетність депутатки до вчинення злочину.

“НАБУ і САП за оперативного супроводу Департаменту внутрішньої безпеки Нацполу викрили помічника чинного народного депутата України на отриманні неправомірної вигоди за внесення даних в систему «Шлях», що фактично надає дозвіл на перетин кордону. Наразі детективи проводять невідкладний обшук у помічника, а також у нардепа на Тернопільщині. Перевіряється можлива причетність народної обраниці до вчинення злочину”, - розповіли в НАБУ.

За даними слідства, група осіб систематично отримували неправомірну вигоду за включення через обласні військові адміністрації в інформаційну систему «Шлях» відомостей, які надають право на перетин кордону.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости