Криминал | Вознесенск, 2 Февраля, 2018

На Вознесенщині селяни потерпають від нальотів банди

Свежие новости: На Вознесенщині селяни потерпають від нальотів банди На Вознесенщині селяни потерпають від нальотів банди

На Вознесенщині селяни потерпають від нальотів банди. Як повідомляється вже скоєно блізбко 30 пограбувань.

Відомо, що 28 липня 2017 року в селі Покровка Веселинівського району було скоєно розбійний напад на будинок фермера. Тоді злочинці відібрали у господаря 170 тисяч доларів, які він збірав щоб купити новий комбайн. Також відібрали значну кількість цінностей.

Поліція затримала розбійників через чотири дні при їх спробі втекти за межі України.

Сліди зловмисників привели правоохоронців до Вознесенська.

Их доставили в отдел полиции, где потерпевший опознал своих обидчиков. Здесь уже находился и их подельник из Вознесенска. Всех задержанных отправили в Николаевский следственный изолятор. Была восстановлена предварительная картина подготовки и совершения налета на фермера. 

В ході слідства правоохоронці вийшли на підозрюваних, якіх доставили у відділ поліції, де потерпілий впізнав своїх кривдників. Всіх затриманих відправили до Миколаївського слідчого ізолятору. Була відновлена ​​попередня картина підготовки і здійснення нальоту на фермера.

Але потім за збігом незрозумілих подій підозрюваних відпустили.

Детальніше у репортажі ТСН:

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты