Криминал | Вознесенск, 13 Апреля, 2022

На Вознесенщині поліцейські офіцери громади виявили водія-порушника із наркотичною речовиною

Свежие новости: На Вознесенщині поліцейські офіцери громади виявили водія-порушника із наркотичною речовиною

Вчора, 12 квітня, у вечірній час, поліцейський офіцер громади Олександрівської селищної громади спільно із співробітниками підрозділів превенції Вознесенького районного управління поліції під час патрулювання території громади помітили чоловіка, який рухався на мопеді без мотошолома.

Зупинивши водія, правоохоронці з’ясували, що чоловік не має при собі відповідних документів на право керування транспортним засобом. 

Водія притягли до адміністративної відповідальності за статтями 121 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також, зважаючи на підозрілу поведінку чоловіка, який виявився раніше судимим, була проведена поверхнева перевірка, у ході якої поліцейські виявили у нього дві скляні ємності із речовиною рослинного походження, схожою на рослини конопель.

У зв’язку з цим, на місце пригоди була викликана слідчо-оперативна група Вознесенського районного управління поліції.

Факт щодо незаконного зберігання наркотичних речовин поліцейські зареєстрували та попередньо кваліфікували за статтею 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Нині призначено проведення необхідних експертиз, після яких вирішуватиметься питання про оголошення чоловікові про підозру.

За скоєне йому загрожує до  п’яти років обмеження волі.

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости