Происшествия | Снигиревка, 13 Октября, 2017

На Снігурівщині невідомі обікрали приміщення сільскої ради

Свежие новости: На Снігурівщині невідомі обікрали приміщення сільскої ради

Вранці 11 жовтня до Снігурівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що минулої ночі невідомі, пошкодивши вікно, проникли в приміщення сільської ради, розташованої в селі Баратівка, і викрали комп’ютерну техніку. Про це інтернет-виданню «Снігурівка.ІНФО» повідомили в прес-службі поліції.

Зловмисники винесли чотири монітори, чотири принтера і чотири системні блоки. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченому ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

«Поліцейські вживають заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вказаного злочину. Триває слідство. Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією, корисною для слідства, повідомити в Снігурівський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області за адресою: м Снігурівка, вул. Суворова, 13 або за телефоном (05162) 3-13-38, (095) 062-26-86, 102», — йдеться в повідомленні.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты