Криминал | 4 Сентября, 2023

На Одещині поліція затримала насильника, який підпалив свою жертву

Свежие новости: На Одещині поліція затримала насильника, який підпалив свою жертву

На Одещині поліцейські затримали 37-річного жителя Білгород-Дністровського району, який згвалтував та намагався вбити 54-річну жінку.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Серед ночі зловмисник, сподіваючись знайти щось цінне для себе, проник через незачинені двері до будинку односельчанки. Аби придушити опір, чоловік пригрозив жінці фізичною розправою, а для підсилення тиску запальничкою підпалив на ній одяг. Злочинець забрав у жінки 300 гривень та мобільний телефон. Однак на цьому він не зупинився й зґвалтував потерпілу. Аби приховати злочини, зловмисник спробував вбити жінку. Зв’язавши їй руки простирадлом, він повалив її на підлогу, закидав одягом і підпалив. А потім втік із чужим майном.

На допомогу потерпілій прибіг сусід, почувши її крики. Він же викликав поліцію. Вже на ранок поліцейські розшукали зловмисника і затримали його. В нього вилучили речові докази – телефон та гроші, відібрані у жінки.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости