Криминал | 8 Ноября, 2023

На Одещині бізнесмени викрали рибінспектора, «покатали» його в багажнику та побили

Свежие новости: На Одещині бізнесмени викрали рибінспектора, «покатали» його в багажнику та побили

В Одеській області бізнесмени викрали представника управління Державного агентства меліорації та рибного господарства Миколу Заріцького.

Напад стався у Вилковому Ізмаїльського району. Заріцький зайшов у кафе «Морвокзал», де на літньому майданчику зустрів знайомого власника кількох рибопромислових компаній Василя Величка, який випивав зі ще одним підприємцем, а заодно кандидатом у майстри спорту з греко-римської боротьби Ігорем Гергелем.

Рибінспектор приєднався до них, щоб, як він написав згодом у заяві, «поговорити про вилов риби». Через годину Величко запропонував товаришам по чарці вийти на вулицю. Там він і Гергель схопили Заріцького і сунули його в багажник джипа. Туди ж заліз і Гергель, який одразу почав бити бранця. Машина тим часом рушила. Через деякий час вона зупинилася, Заріцького витягли назовні і продовжили побиття, але йому вдалося втекти.

Зараз він перебуває в лікарні, посадовець стверджує, що не знає мотивів нападників. Поліція розпочала кримінальне провадження про викрадення людини.

Василю Величко належить фірма «ВМС-10», яка 13 років займається виловом риби в озері Сасик. Зараз із нею судиться прокуратура, яка домагається повернення водного об'єкта державі. Інші компанії Величка ведуть аналогічну діяльність у Дунайському біосферному заповіднику і на Тилігульському лимані.

І Величка, і Гергеля неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за водіння у нетверезому стані, а останній ще й фігурує в кримінальному провадженні про побої.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости