Криминал | 7 Января, 2024

Поліція оголосила у розшук сина судді ОАСК Аблова

Свежие новости: Поліція оголосила у розшук сина судді ОАСК Аблова

На сайті Національної поліції Україні у розділі "Особи, які переховуються від органів влади", з'явилася інформація про розшук Івана Аблова, сина судді ОАСК Євгенія Аблова.

Відповідна інформація опублікована на сайті Нацполіції.

Вказано, що Албов зник 5 січня. Його розшукують за підозрою в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу). Також вказується, що є відповідна ухвала суду на його затримання з метою приводу.

За інформацією в мережі, вночі 1 січня в районі села Грибівка Одеського району у котеджі готельного комплексу "Золотий Бугаз" під час святкування Нового Року між Іваном та охоронцем Ігорем Гергелем наче як виник конфлікт. Повідомляється, що Іван Аблов схопив кухонний ніж, наніс охоронцю удар в область серця. Охоронець помер на місці.

Окрім того, що Іван Албов є сином судді Євгена Албова, він також адмініструє Facebook-групу "Судді України", на яку підписано 40 тисяч людей.

Нагадаємо, що суддя Євгеній Аблов фігурує у справі про "плівки ОАСК". 17 липня 2020 року НАБУ провело обшуки в Окружному адміністративному суді Києва та заявило про вручення підозри голові ОАСК Павлу Вовку, його заступнику Євгенію Аблову та ще п’ятьом суддям. Їх підозрюють у створенні в суді "злочинної організації з метою захоплення державної влади".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты