Криминал | 8 Ноября, 2023

У Вінниці через шансон сталася бійка між військовим та контррозвідниками

Свежие новости: У Вінниці через шансон сталася бійка між військовим та контррозвідниками

 
 

В одному із вінницьких ресторанів сталася бійка між двома компаніями гостей через прослуховування російського шансону. В одній із компаній був військовий із передовою, в іншій – контррозвідники СБУ.

Зазначається, що інцидент стався 4 листопада у ресторані Арталь, де відбувалося два святкування: в одній залі військовий разом із рідними, друзями та дітьми відзначав день народження, а у VIP-залі святкував співробітник СБУ.

Якогось моменту з VIP-залу почав звучати російський шансон. Гості з боку військового зробили зауваження іншим відвідувачам, проте жодної реакції не було. Також проігнорувала зауваження та адміністрація ресторану.

Після цього з однієї з компаній вийшли чоловіки, і почалася бійка. Охорона ресторану на бійку не відреагувала, тому довелося викликати поліцію, але й ті не сприйняли серйозно справи.

Внаслідок цього кілька чоловіків з обох компаній постраждали. Серед постраждалих є і військовий, який повернувся з передової, а львів'янин Руслан Сівак отримав струс мозку. За словами очевидців, саме він включав шансон і був ініціатором сутички. Його син Дмитро Сівак служить у Департаменті військової контррозвідки СБУ і він святкував свій день народження. У компанії було ще двоє працівників контррозвідки, проте їх особи поки не встановлено.

У Нацполіції повідомили, що за цим фактом порушено кримінальне провадження у справі про хуліганство. Керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Олексій Ріхлюк додав, що наразі Вінницькою спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону здійснюється процесуальне керівництво щодо цього факту. Він підтвердив, що до бійки причетні співробітники департаменту контррозвідки СБУ.

 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты