Криминал | 10 Октября, 2023

На Одещині 14-річний хлопчик викрав у тата «Мерседес» і збив на смерть пішохода

Свежие новости: На Одещині 14-річний хлопчик викрав у тата «Мерседес» і збив на смерть пішохода

7 жовтня близько 21 години між селищем Прибережне та селом Шабо мікроавтобус «Mercedes-Benz Vito» збив на смерть пішохода — виявилося, що за кермом був 14-річний підліток.

Про це повідомляє поліція на Одещині.

Правоохоронці попередньо встановили, що 14-річний житель Прибережного без дозволу взяв батьківський мікроавтобус покататися і на 74 кілометрі автомобільної дороги Н-33 скоїв наїзд на 58-річного жителя Білгорода-Дністровського, який перебував на проїжджій частині.

Внаслідок ДТП чоловік загинув на місці.

Юного водія перевірили на стан сп'яніння – він був тверезим.

«Наразі слідчі встановлюють повні обставини події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження транспортний засіб поліцейські помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. За наслідками досудового розслідування вирішуватиметься питання притягнення батьків підлітка до відповідальності за ч. 4 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нею кваліфікується вчинення неповнолітніми діянь, які містять ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости