Криминал | Снигиревка, 10 Октября, 2023

На Миколаївщині ще одного «охоронця» окупаційної адміністрації покарали десятирічним обмеженням на роботу

Свежие новости: На Миколаївщині ще одного «охоронця» окупаційної адміністрації покарали десятирічним обмеженням на роботу

Снігурівський райсуд призначив обмеження на десять років на певних посадах для колаборанта, який став «охоронцем» окупаційної адміністрації у одному з сіл.

Про це стало відомо з відповідного вироку суду.

Село Олександрівка Баштанського району російські окупанти захопили на початку березня 2022 року.

У липні 43-річний обвинувачений Ігор С. Добровільно зайняв посаду «охоронця» так званої «військово-цивільної адміністрації Олександрівської територіальної громади». В його функції входив контроль за тим, щоб до зайнятого «адміністрацією» приміщення не проникали «сторонні люди».

Обвинувачений визнав вину і просив суд розглядати справу у спрощеному вигляді.

У результаті суд призначив обвинуваченому у вчиненні кримінального проступку за частиною 2 статті 111-1 Кримінального кодексу покарання у виді позбавлення права займати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, а також посади, пов’язані з наданням публічних послуг, на строк десять років. Конфіскацію майна суд не призначав.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости