Происшествия | Николаев, 2 Сентября, 2023

На Миколаївському некрополі сталася пожежа – у склепі знайшли невідоме тіло

Свежие новости: На Миколаївському некрополі сталася пожежа – у склепі знайшли невідоме тіло

У Миколаєві 1 серпня під час ліквідації пожежі на некрополі виявили тіло невідомої особи у склепі.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Миколаївській області.

«О 13:22 до Служби порятунку сповістили про займання сміття в склепі на території міського некрополя м. Миколаєва. До місця виклику направлено черговий караул 4 державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі ланкою газодимозахисту виявлено тіло чоловіка, особа якого встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції з’ясовують обставини.

Загалом 1 вересня на території Миколаївської області зафіксовано 15 вогневих випадків. Загальна площа пожеж понад 12,8 гектарів.

Здебільшого горіли суха трава, сміття, чагарники та очерет. У двох випадках через неконтрольоване горіння вогонь перекинувся на господарчі споруди. Ще в одному випадку полум’я із сухої трави розповсюдилось на комбайн, що призвело до пожежі моторного відсіку на площі п’ять квадратних метрів.

На всі випадки забезпечено оперативне та професійне реагування вогнеборців. Всього до гасіння залучалось 17 одиниць техніки та понад 60 рятувальників. Також, гасити пожежі допомагали вогнеборці місцевих пожежних охорон «Олександрівка» і «Первомайське», добровільної пожежної команди Шевченкове. Для доставляння води залучались трактор з бочкою ТОВ «Грейгівська», МТЗ-75 та автогрейдер «Амкадор-352» від КП «Благоустрій».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты