Происшествия | Николаев, 1 Сентября, 2023

У Миколаєві семирічний хлопчик їхав один маршруткою: дитині стало погано, викликали швидку

Свежие новости: У Миколаєві семирічний хлопчик їхав один маршруткою: дитині стало погано, викликали швидку

Вдень у п'ятницю, 1 вересня, у маршрутці, що їхала проспектом Центральним у Миколаєві, раптово стало погано семирічній дитині, яка була сама, без супроводу дорослих.

Інші пасажири, які також їхали в маршрутці, побачивши, що дитина практично непритомніє, попросили у водія зупинитися. На зупинці «Вул. Садова» пасажири викликали швидку допомогу. Бригада швидкої, що прибула, у свою чергу викликала патрульну поліцію, оскільки нікого з дорослих, хто б міг повідомити щось про дитину, не було.

Хлопчикові стало погано, швидше за все, через спеку. Єдине, що він зумів повідомити про себе, це те, що йому сім років. Чому семирічна дитина опинилась у маршрутці одна, без супроводу дорослих, з'ясувати так і не вдалося.

Швидка допомога відвезла хлопчика до дитячої лікарні на вул. Рюміна. Там йому буде надано необхідну медичну допомогу. Крім того, медпрацівники все ж таки намагатимуться з'ясувати будь-яку інформацію про сім'ю дитини.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости