Криминал | Николаев, 14 Апреля, 2023

На Миколаївщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні, який переховувався 4 роки

Свежие новости: На Миколаївщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні, який переховувався 4 роки На Миколаївщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні, який переховувався 4 роки

На Миколаївщині заарештували третього підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної дівчинки, який перебував у розшуку.

Про це у Telegram повідомив Сергій Шайхет .

Скоївши у червні 2018 року разом із товаришами насильницький злочин відносно 12-річної дівчини, молодик певно сподівався, що уникне покарання.  Однак відповідальність за свій вчинок зловмисник все таки понесе. Оперативники розшукали фігуранта в одному з сіл області, де той ховався після повернення з-за кордону, куди виїхав за підробними документами.

Як відомо, одразу після згвалтування поліцейські затримали 3-х фігурантів. Тоді ж суд їх арештував, а згодом двом із них запобіжні заходи змінили на домашній арешт. 20-річного миколаївця суд визнав винним у зґвалтуванні та виніс вирок – 11,5 років за гратами. 

Інші ж двоє фігурантів, опинившись під домашнім арештом, переховувались від слідства та перебували у державному розшуку. 

У 2020 році правоохоронці затримали одного з них, а розшук третього продовжили. 

Вчора суд арештував зловмисника. 

За сексуальне насильство, вчинене групою осіб, або сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи - ч. 3 ст. 153 ККУ, чоловіку загрожує до семи років ув'язнення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости