Криминал | Николаев, 9 Марта, 2018

На Миколаївщині задокументували ще одну спробу дати хабар патрульному

Свежие новости: На Миколаївщині задокументували ще одну спробу дати хабар патрульному На Миколаївщині задокументували ще одну спробу дати хабар патрульному

Сьогодні, близько опівночі, біля селища Нечаяне на автодорозі М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ-2108. Під час спілкування з водієм патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

36-річний громадянин не заперечував, що вживав спиртні напої через сварку з дружиною, але огляд на стан сп’яніння проходити категорично відмовився та почав пропонувати інспекторам неправомірну вигоду у вигляді 4000 гривень за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє прес-центр Патрульної поліції Миколаївської області.

Водія неодноразово попереджували, що пропозиція неправомірної вигоди службовій особі тягне за собою кримінальну відповідальність, але його це не зупиняло.

Відносно керманича були складені адмінматеріали за ч.1 ст.130 КУпАП «відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння», після цього інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Миколаївського ВП задля документування спроби дати хабар співробітнику поліції.

Патрульна поліція нагадує – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі караються штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк (ст.369 Кримінального Кодексу України).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости