Общество | Николаев, 4 Ноября, 2020

На Миколаївщині триває черговий етап детінізації ринку праці - увага на сфери транспорту та кур’єрської діяльності

Свежие новости: На Миколаївщині триває черговий етап детінізації ринку праці - увага на сфери транспорту та кур’єрської діяльності

На Миколаївщині з 28 жовтня по 15 листопада 2020 року активізовано проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сферах транспорту та кур’єрської діяльності.

Мета заходів: надати консультативну допомогу щодо формування трудових відносин між роботодавцями та працівниками відповідно до вимог чинного законодавства про працю, роз’яснити негативні наслідки допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Заходи здійснюються Управлінням Держпраці у Миколаївській області на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 17 лютого 2020 року №6698/0/1-20 та окремого доручення т.в.о. голови Державної служби України з питань праці від 28 жовтня 2020 року №Д-410/1/3.1-20.

До організації та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи залучені органи місцевого самоврядування, Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Державної служби зайнятості, Національної поліції та місцевих державних адміністрацій.

Зважаючи на карантинні обмеження, при виборі способу роботи з суб’єктами господарювання надаватиметься перевага дистанційному інформуванню, у тому числі онлайн, засобами телефонного зв’язку, шляхом направлення листів та інше.

З роботодавцями, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці,за участі представників зацікавлених органів виконавчої влади та місцевого самоврядування відбудуться відеоконференції з питань неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. За необхідності в рамках кампанії відбудуться безпосередні візити до суб’єктів господарюванняза місцем здійснення господарської діяльності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты