Криминал | Баштанка, 29 Октября, 2023

На Миколаївщині рецидивіст удень увірвався до будинку 54-річної односельчанки та зґвалтував

Свежие новости: На Миколаївщині рецидивіст удень увірвався до будинку 54-річної односельчанки та зґвалтував

Поліція Миколаївської області затримала 44-річного ґвалтівника у порядку ст. 208 КПК України, зараз йому оголосили про підозру. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Миколаївської області.

Учора, 28 жовтня, до відділення поліції №2 Баштанського районного відділу звернулася 54-річна мешканка Березнегуватської громади із повідомленням про те, що її зґвалтував місцевий мешканець.

Потерпіла розповіла, що вдень до її домоволодіння прийшов 44-річний односельець, який, перебуваючи в нетверезому стані, застосував фізичну силу і вчинив щодо неї насильницькі дії.

Наразі слідчі призначили проведення необхідних експертиз.

Зловмисника, який раніше притягувався до відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За погодженням із прокуратурою затриманому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 152 КК України "Згвалтування". Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до десяти років. Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід підозрюваному.

Слідство продовжується.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости