ДТП | Николаев, 12 Августа, 2023

На Миколаївщині п’яний водій Mitsubishi L200 врізався в легковик – загинула дівчина

Свежие новости: На Миколаївщині п’яний водій Mitsubishi L200 врізався в легковик – загинула дівчина

На Миколаївщині зіткнулись автомобілі Mitsubishi та АЗЛК, в ДТП загинула 21-річна дівчина.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Аварія сталась 11 серпня близько 20:20 на автодорозі між селами Богданівка та Мар’ївка Доманівської громади. Зіткнулись автомобілі Mitsubishi L200, під керуванням 54-річного водія, та АЗЛК-2141, за кермом якого перебував 27-річний чоловік.

Водій АЗЛК та його 23-річний пасажир отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, їх доставили до медичного закладу. 21-річна пасажирка легковика загинула на місці ДТП.

Водій пікапа мав ознаки сп'яніння, у результаті автопригоди отримав тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився. За результатами медичного огляду встановлено, що водій Mitsubishi перебував у стані алкогольного сп’яніння. Слідчі затримали водія, розслідується кримінальне провадження.

Поліція просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, що зафіксували аварію, звернутись за телефонами 0 (50) 013 01 48, 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты