ДТП | Николаев, 4 Августа, 2023

На Миколаївщині нетверезий водій перекинув авто – постраждали шестеро людей

Свежие новости: На Миколаївщині нетверезий водій перекинув авто – постраждали шестеро людей

На Миколаївщині 4 серпня близько 00:25 поблизу села Прибужани на польовій дорозі сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Renault Megan.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

За попередніми даними, 31-річний водій не впорався із керуванням, зʼїхав з дороги, зіткнувся із деревом та перекинувся. Внаслідок автопригоди водій та пʼять його пасажирів віком від 18 до 21 року отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані.

У крові керманича виявили 0,91 проміле алкоголю. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння»). Водія Renault Megan затримали.

Поліція встановлює обставини та причини автопригоди. Поліцейські просять громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись до Вознесенського районного управління поліції за адресою: Вознесенськ, вулиця Київська, 24, або за телефонами 066-912-50-27, 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты