ДТП | Вознесенск, 16 Августа, 2023

У Вознесенському районі після зіткнення з легковиком постраждала 14-річна мопедистка та двоє її малолітніх пасажирів

Свежие новости: У Вознесенському районі після зіткнення з легковиком постраждала 14-річна мопедистка та двоє її малолітніх пасажирів

У Вознесенському районі ввечері 15 серпня внаслідок зіткнення з автомобілем травмувалась 14-річна водійка мопеда та двоє її малолітніх пасажирів.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

Близько 20:00 до чергової частини відділення поліції № 2 Вознесенського райуправління надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між селами Цвіткове та Акмечетські Ставки Вознесенського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля ВАЗ 2107, під керуванням 50-річної жінки, та мопеда Honda Dio, за кермом якого перебувала 14-річна водійка.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів неповнолітня водійка двоколісного транспортного засобу та двоє її пасажирів 12-річного віку отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарні.

«Нині поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди. Слідчі дії тривають.

Поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись до відділення поліції № 2 Вознесенського РУП, смт Доманівка, вул. Центральна, 31. чергова частина (0252) 9-14-32; 0950402077», – сказано у повідомленні.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 ККУ («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»). Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости